KEIK! Familieshoot in de pluktuin

Sophia en haar gezin heb ik al vaker op de foto mogen zetten, en leuk om te zien hoe kleine ukkies inmiddels grote stoere broer en zus zijn geworden!
Nu de derde erbij is, is het weer tijd geworden voor een gezinsshoot en dit keer spreken we af in Hanneke's pluktuin, vlakbij Elburg.
 
In deze tuin kun je zelf door de prachtige bloemvelden lopen en je eigen boeket samenstellen.
Er is ook een terras voor een lekker kopje koffie of thee, een waterpomp voor de kinderen om mee te spelen en er is ook een trampoline en schommel.
Dat laatste is natuurlijk veel leuker om te doen dan foto's maken..
 
Het wordt een uitdaging om de oudste twee erbij te betrekken, maar het gaat ons lukken!
Ik laat de kinderen na een paar eerste foto's zelf een nieuwe plek in de pluktuin kiezen, dat is natuurlijk leuk, een taakje krijgen.
Ook mogen ze tussen het foto's maken door heel even rennen en alvast bloemen plukken voor hun eigen boeket, terwijl ik druppie nummer drie fotografeer.
 
In een oud zinken teiltje zet ik haar precies in het pad tussen de mooie zomerbloemen.
Ze vindt het allemaal prima!
Mama Sophia wilde ook nog graag een paar mooie foto's van haar met de kinderen. Oudste zoon wil helaas echt niet, dus dan maar met de twee meiden!
 
Gelukkig is het hele gezin wel compleet bij de familiefoto, en deze gaat gebruikt worden als verrassing voor opa, die binnenkort jarig is.
Na een klein uurtje foto's maken, is het geduld echt op en zijn de schommels al snel weer bezet ;)
 
Hieronder een kleine impressie van de fotoshoot van deze middag.
Wil je ook foto's maken in deze bijzondere tuin? Mail naar info@keikfotografie.nl of neem alvast een kijkje op de website van Hanneke's Pluktuin.
 
Om terug te keren naar de website: www.keikfotografie.nl
 
 
 

 

Reacties